divendres, 2 de juliol del 2010

Uf que calor !!Uf que calor !!

I nosaltres amb aquestes vestimentes que per molt lleugeres que siguen mai seran tan fresquetes com el biquini o els camalets, però és el que ens agrada: ballar. Pel corpus no en feia tant, fins i tot a l’Algar quan ja s’acabava la processó van caure unes gotes de pluja que refrescaven més l’ambient. També feia calor a les afores de la sala Cancela ,tot i que dins l’aire condicionat del local ens ho feu molt més agradable, on amb les companyes Rosa i Fina posàrem el nostre granet per amenitzar la comunió.

Se’n recordeu de Massanasa?... quasi res passàrem a eixa processó, i damunt ens parem a fer la xerradeta a la porta de l’església. Ala! que ja ve el Crist.

I que voleu que vos diga del final de curs, si tots notàrem com dollava certa humitat per l’esquena i les cames? Si fins i tot els xiquets tenien la cara lluenta. Però ho passàrem mol be, tant que ja estem preparats per al curset d’estiu. La gent de Montroi tampoc anà de buit ja que el diumenge 27 després d’un any de treball, parlant amb antics balladors i balladores, músics, ... interpretaren per tot el poble les Valencianes de l’u i el dos de Montroi. Enhorabona!!

Us esperem per a la gira d’aquest juliol que tancarem a Sueca amb l’entrada i processó dels Benissants.