dimarts, 16 de juny del 2009

La convocatòria de vaga de fam continua


Com estava previst ,des de fa 6 dies , avui hem tingut la reunió amb la Regidora de Festes de l’ajuntament de Sueca. No hem aconseguit cap acord , entre altres coses i malgrat que ens manifesta que són comprensibles les nostres reivindicacions , per que no depenen d’ella els convenis amb les associacions locals , com poden ser els de les bandes de música , si no de la regidoria de cultura (bloc nacionalista) . També manifesta que les xifres que coneix li les ha facilitat l’alcalde i que sol·licitarà un resum de les factures presentades per totes les associacions per poder comparar realitats, així com que treballarà el tema que li reivindiquem ( igualtat de tracte cap a l’Escola de Danses de la Ribera) , amb els companys del partit i si cal amb els de l’equip de govern.
Sembla ser que està rebent pressions d’algú de l’equip de govern , ja que en principi ens manifesta que no vol entrar en “conflictes personals” , cosa que evidentment no és el que s’està exigint des de la nostra associació, però el que no podem afirmar és que qui sembla pressionar-la no tinga conflictes o interessos personals.
L’Aula de Música Tradicional de Sueca , i més concretament la secció Escola de Danses de la Ribera , no està sol·licitant res per cap persona , ben al contrari el que fa és treballar per que es respecte un col·lectiu , format per homes, dones , xiquets i xiquetes que ballen , canten, i si cal toquen el pandero, i no únicament per part d’una regidoria si no de tot un ajuntament .
Que el col·lectiu més desfavorit es fixe en aquells iguals que compten amb més privilegis , i intentar igualar-se és completament lògic i evident en tota reivindicació ,i açò no implica estar contra cap col·lectiu .
Açò passa a tots els camps de la nostra vida !
Ens hem donat de temps fins al proper divendres 19 de juny , a les 10 h. on ens tornarem a reunir a l’ajuntament de Sueca i amb la regidora que ja disposarà de tota la informació necessària , tant comptable com política , per tal d’intentar aconseguir un acord.
De moment, segueix en peu la convocatòria de vaga de fam , del president de l’associació Aula de Música Tradicional de Sueca (Salvador Lamolda) , a partir del dia 30 de juny, una vegada acabades les classes i festes de cloenda de les mateixes.